Nye indlæg

Hærværk mm. mod foreningen

21-02-2018 11:19
Der har i den sidste tid været en del beretninger om unge, der har chikaneret andelshavere og begået hærværk mod foreningens beplantning og andelshaveres biler. Tilfælde hvor foreningens udvendig dørtelefoncentral er blevet stolet.
Samtidig er der flere, der har oplevet, at uvedkommende har fået adgang til vores baggårde og kældre. Endelig har der også været mistænkelige varevogne, hvis passagerer har kigget på cykler rundt omkring i foreningen.

Bestyrelsen har taget alle disse til efterretning og har talt med Københavns Politi. Det bedste, vi kan gøre, er at være opmærksomme på, at vores yderdøre og kælderdøre smækker, og at vi ikke giver uvedkommende adgang til vores opgange eller gårde. Hvis I ser uvedkommende på vores arealer, eller hvis I ser nogen begå hærværk, så smid dem bort.

Hvis I overværer hærværk eller tyveri, er det altid muligt at kontakte politiet ved at ringe 114. Det er selvfølgelig ikke alle overtrædelser af den offentlige orden, der er store nok til at sende betjente ud, men det afgør politiets reception fra tilfælde til tilfælde.


MVH 
Bestyrelsen

Kategori: Sidste nyt
Andelsboligforeningen Korsika- og Milanogården | Milanovej 3A, 2300 København S.