Nye indlæg

Generalforsamling bliver gennemført

26-10-2020 17:27
I lyset af regeringens og myndighedernes pressemøde i fredags og de nye restriktioner har flere spurgt om generalforsamlingen afholdes.

Som tidligere nævnt tager bestyrelsen COVID-19-situationen meget alvorligt, og vi har i weekenden været i kontakt med myndighedernes corona-hotline, som bekræfter, at generalforsamlingen kan gennemføres.
Vi gennemfører generalforsamlingen på torsdag, den 29. oktober, kl. 18, med en række tiltag, der mindsker risikoen for smitte:

1) Stolene står med stor afstand og er vendt mod en scene for at minimere risiko for dråbesmitte.
2) Der er indkøbt både håndsprit og mundbind, og bestyrelsen har valgt, at alle deltagere skal bære mundbind, når de ikke sidder ned.
3) Der serveres ikke forplejning ud over vand og sodavand.
4) Hvis man er syg eller har mistanke om sygdom, skal man selvfølgelig ikke komme.
5) Bestyrelsen henstiller til, at alle dagsordenspunkter behandles effektivt. Bestyrelsen vurderer, at generalforsamlingen kan gennemføres på en time, såfremt alle andelshavere følger denne henstilling.

Baggrund
Generalforsamlingen gennemføres, fordi den er foreningens øverste myndighed. Det ville være i strid med vores vedtægter ikke at gennemføre den.

Vi skal godkende regnskab for sidste år, budget for dette år samt andelskronen. Derudover er der en række forslag, som er vigtige for vores forenings udvikling. Endelig er der både valg af et bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformanden samt intern revision. Det er vigtige spørgsmål, og fordi der ikke er vished om, hvornår COVID-19-situationen aftager, mener bestyrelsen ikke, det er demokratisk forsvarligt at udskyde generalforsamlingen på ubestemt tid.

Ifølge foreningens administrator, Newsec, gennemfører andelsboligforeninger generelt deres generalforsamlinger i øjeblikket.

Bestyrelsen forstår godt, hvis der er andelshavere i myndighedernes risikogrupper, der ikke føler sig trygge ved at deltage. Alle har mulighed for at give en fuldmagt til en i husstanden, til en anden andelshaver eller til bestyrelsen. De, der regner med at komme, må meget gerne banke på en nabos dør og spørge, om de vil deltage eller afgive en fuldmagt. Vær dog opmærksom på, at hver andelshaver kun kan have én fuldmagt med på generalforsamlingen.
Fuldmagter til bestyrelsen kan lægges i postkassen uden for bestyrelseskontoret på Milanovej 3A.

Hvis der er nogen spørgsmål til tiltagene ovenfor eller til generalforsamlingen, så skriv til bestyrelsen på bestyrelsen@abkm.dk.

Kategori: Sidste nyt
Andelsboligforeningen Korsika- og Milanogården | Milanovej 3A, 2300 København S.